Telefon:

(+45)50 69 63 91

Email:

malerfirmamh@gmail.com

M&H Malerfirma

Kvalitetsbevidst maler i Frederiksberg:

Vi er din professionelle maler på Frederiksberg

painter-hand-in-white-glove-painting-a-wall-with-p-2022-12-16-21-55-19-utc (2) (1)

M&H Malerfirma

Vi er på pletten med de pletfrie resultater

Der kan være mange grunde til, at du har brug for et dygtigt malerfirma. Måske er du i gang med et større renoveringsprojekt, eller det kan være, at de mindste har dekoreret væggene i stuen. Uanset hvad opgaven måtte være, er vi hos M&H Malerfirma din maler på Frederiksberg.

Vi er et professionelt og pålideligt malerfirma med base i Dyssegård, der hver dag brænder for at levere højkvalitets og langtidsholdbare malerløsninger, som vores kunder kan få glæde af i mange år. Vores kompetencer spænder bredt, og vi tilbyder at varetage langt de fleste maleropgaver, store som små.

PROVENT VVS APS

Kvalificeret rådgivning og inspiration fra kompetent malerfirma

Hvad end du ønsker udført, er vi klar med kompetent vejledning på baggrund af vores store faglige viden og praktiske erfaring. Vi giver gode råd til relevante løsninger for din bolig, uanset om du allerede har en klar idé til det færdige resultat, eller om du mangler inspiration til det nye look.

Du er altid centrum for vores arbejde. Derfor er du stærkt involveret i udformningen af din løsning, så det færdige resultat opfylder alle dine behov. Vi er med dig fra start til slut, og vi pakker ikke bilen, før du er fuldt ud tilfreds med resultatet.

Interesseret i malerløsninger af topkvalitet på Frederiksberg? Kontakt os i dag

Har du brug for at høre nærmere om, hvilke typer opgaver vi varetager som maler på Frederiksberg, og hvordan vi kan udføre netop dit projekt? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon eller mail. Vi er altid klar på en samtale om din opgave.

Udover at levere løsninger af højeste kvalitet, har vi også styr på prisen. Vi tilbyder malerservice til attraktive priser, og du får naturligvis et uforpligtende tilbud, inden projektet sættes i gang.

Kontakt os


Kontakt os