Telefon:

(+45)50 69 63 91

Email:

malerfirmamh@gmail.com

Professionel maler i Søborg:

Altid pletfrit malerarbejde

painter-hand-in-white-glove-painting-a-wall-with-p-2022-12-16-21-55-19-utc (2) (1)

M&H Malerfirma

Flotte resultater af højeste kvalitet

Står du overfor et større renoveringsprojekt, eller trænger din stue til et nyt look? Så har vi hos M&H Malerfirma udstyret og teknikkerne i orden til at realisere din malerdrøm i Søborg. Vi er et professionelt og pålideligt malerfirma med base i Dyssegård, hvorfra vi hver dag kører ud og leverer skræddersyede løsninger af topkvalitet.

Vi udfører langt de fleste typer maleropgaver, store som små. Fælles for dem alle er, at vi altid anvender de bedste produkter til at skabe flotte og pletfri resultater, du kan få glæde af i mange år fremover.

PROVENT VVS APS

Maler i Søborg med kunden i centrum

Når du vælger os som din maler i Søborg eller omegn, møder du passionerede malere, der brænder for at yde et godt stykke håndværk. Hvad enten du har en klar idé om, hvor dit projekt skal ende, eller du mangler inspiration til løsninger, der er relevante for din bolig, hjælper vi dig meget gerne.

På baggrund af vores store faglige viden og praktiske erfaring giver vi dig kompetent rådgivning gennem hele projektet, så du føler dig tryg og sikker i dine beslutninger. Du er centrum for vores arbejde, og derfor er du naturligvis stærkt involveret i udformningen af din løsning.

Vi har styr på prisen - kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Skal vi realisere din malerdrøm, eller ønsker du flere oplysninger om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde dig? Så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du fanger os på telefon eller mail, hvor vi er klar på en snak om dit malerprojekt i Søborg. 

Når du hyrer os, opnår du ikke blot resultater af højeste kvalitet, du får det også til en skarp pris. Vi giver dig altid et uforpligtende tilbud, inden dit projekt igangsættes, så du ved, hvad du har med at gøre.

Kontakt os