Telefon:

(+45)50 69 63 91

Email:

malerfirmamh@gmail.com

Dygtig og imødekommende maler i Herlev med kunden i fokus

painter-hand-in-white-glove-painting-a-wall-with-p-2022-12-16-21-55-19-utc (2) (1)

M&H Malerfirma

Professionelt malerarbejde til tiden

Søger du en kompetent maler i Herlev til et større renoveringsprojekt eller til en opfriskning af stuevæggene? Så er du landet det rette sted. Her hos M&H Malerfirma har vi den faglige viden, den praktiske erfaring og malergrejet i orden til at varetage dit projekt.

Når du vælger os som dit malerfirma i Herlev, møder du professionelle og detaljeorienterede malere, der hver dag sætter en ære i at levere godt håndværk af højeste kvalitet – naturligvis altid til aftalt tid. 

Med base i Dyssegård kører vi ud til maleropgaver i Herlev og omegn, og vi realiserer meget gerne også din malerdrøm.

PROVENT VVS APS

Maler i Herlev med dine ønsker er i centrum

Som din maler i Herlev hjælper vi med både store og små opgaver, men fælles for dem alle er, at dine ønsker og behov er i fokus. Vi giver kompetent vejledning og bidrager med inspiration og gode idéer til, hvad der er relevant for dig og din bolig. I fællesskab med dig skræddersyr vi den bedste løsning, så du opnår lige netop det resultat, du drømmer om.

Ærlighed og pålidelighed er vigtige værdier for os. Derfor giver vi dig løbende opdateringer på, hvordan dit projekt skrider frem, og vi svarer altid gerne på spørgsmål. Det, mener vi, skaber grundlag for et godt og tilfredsstillende samarbejde.

Brug for at høre nærmere? Kontakt os i dag

Skal vi føre dit malerprojekt ud i livet, eller har du blot behov for at høre mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde dig? Så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du fanger os på telefon eller mail, hvor vi er klar på en snak om din opgave. Her får du også et helt uforpligtende tilbud på en skarp pris.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os